Uutiset

HPK:n kiekkonaisille piste Tampereelta

Hämeenlinnan Pallokerhon naisten jääkiekkojoukkue sai pistepussiinsa yhden merkinnän lisää, kun joukkue hävisi naisten SM-sarjan vierasottelunsa Tampereen Ilvekselle vasta voittomaalikilpailussa. Ilveksen voittolukemat olivat 5–4 (1–1, 2–2, 1–1).

– Peli oli melkoista hurlumhei-kiekkoa. Lauantain kierroksella ratkesi, että me olemme kolmansia ja Ilves neljäs, joten peli oli aika vapautunutta, kommentoi HPK:n naisten päävalmentaja Vesa Mäkinen.

Riikka Noronen teki Kerhon neljästä maalista kaksi. Kertaalleen maalinteossa onnistuivat Anniina Kaitala ja Emmi Leinonen. Syöttöpisteitä saivat Maija Otamo, Jessica Pajuniitty, Jutta Stoltenberg ja Miho Shishiuchi.

– Otamo putosi pelistä kesken kaiken pois ja lisäksi meiltä puuttuivat Katja Nurmesniemi ja Susanna Tapani. Otamolla kyse oli vanhasta vammasta, joka ei vielä kestänytkään pelaamista. Lauantaina Kuortaneella hän jo pelasi, Mäkinen sanoi.

Mäkisen mukaan peli oli parempaa kuin lauantaina Kuortaneella, missä Kerho otti vierasvoiton.

– Kiekko liikkui ihan ok ja menimme hyvin maalille. Siitä myös maalimme tulivat. Peli on kuitenkin vielä aika sekaista. Palikat eivät ole vielä kohdallaan, vaan joudumme tekemään vielä paljon töitä ja käymään asioita lävitse ennen kuin kunnon pelit alkavat. Pelin pitää pysyä leveällä, eivätkä laidat saisi valua omassa päässä liian alas. Paljon on vielä parannettavia juttua, Mäkinen sanoi. (HäSa)

Asiasanat