Uutiset

HPK:n lentopallonaiset valitsivat Liigaplokin

HPK-naisten lentopallojoukkue kohtaa keskiviikkona alkavissa Mestaruusliigan puolivälierissä pihtiputaalaisen LiigaPlokin. Kerho valitsi kahdeksanneksi sijoittuneen LiigaPlokin mieluummin kuin kuudenneksi sijoittuneen Kuusamon.

– Jukka Koskinen on saanut LiigaPlokin hyvään lentoon, eikä hän ollut vielä ohjissa kun voitimme joukkueen selvästi. Tämä on meille hyvä haaste aloittaa playoffit. Tästä selvittyämme pärjäämme kenelle tahansa. Olemme luottavaisina omaan peliimme, HPK:n urheilutoimenjohtaja Ari Viitala uskoi.

Runkosarjan voittanut salolainen LP Viesti teki valintansa ensimmäisenä ja poimi seitsemänneksi ja kahdeksanneksi sjoitunneista joukkueista odotetusti LP Vampulan.

– LiigaPloki on kerännyt kevätpuolella lähes puolet enemmän pisteitä kuin LP-Vampula (LiigaPloki 13 ott/23 pist, LP-Vampula 14 ott./13 pist). Myös Saara Eskon loukkaantumisella oli merkitys valintaamme, hän oli iso menetys LP-Vampulalle, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen selvitti, miksi salolaiset valitsivat runkosarjassa paremmin sijoittuneen vastustajan.

Puolivälierissä kohtaavat myös otteluparit LP Kangasala–WoVo Rovaniemi ja Oriveden Ponnistus–Pölkky Kuusamo. Välieräpaikkaan tarvitsee kolme voittoa.

HPK ja LiigaPloki avaavat puolivälieräsarjan keskiviikkona Elenia-areenassa kello 18.30. Toisen kerran joukkueet kohtaavat lauantaina Pihtiputaalla kello 16 ja kolmannen kerran heti sunnuntaina Elenia-areenassa kello 18. Tarvittaessa kaksikko pelaa vielä tiistaina 22. maaliskuuta Pihtiputaalla ja torstaina 24. maaliskuuta Hämeenlinnassa. HäSa

Asiasanat

Menot