Uutiset

HPK:n lentopallonaisille kaksi uutta pelaajasopimusta

HPK:n lentopallonaisten ensi kauden joukkue rakentuu hyvää vauhtia. Kerho julkisti maanantaina kaksi uutta pelaajasopimusta, kun passari Oona Yli-Pekkala siirtyy hämeenlinnalaisten riveihin LP Kangasalasta ja libero Eveliina Rautiainen teki joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Kumpikin pelaaja allekirjoitti Kerhon kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Rautiainen pelasi HPK:ssa jo päättyneellä kaudella ja oli voittamassa joukkueen kanssa SM-pronssia ja Suomen cupin hopeaa.

– Täällä on ollut hyvä joukkue ja valmennus. Lisäksi olen viihtynyt kaupungissa hyvin ja kaikki asiat on hoidettu seurassa hyvin, joten helppo oli jatkaa, Rautiainen iloitsi.

Rautiainen kärsi viime kauden jalkavaivoista ja oli melko pitkään sivussa peleistä.

– Vaivat ovat nyt taakse jäänyttä elämää. Jalkaa vahvistetaan vielä kesän aikana lisää ja olen varmasti täydessä kunnossa, libero vahvisti.

Hän odottaa hämeenlinnalaisilta hyvää ja voitokasta kautta.

– Meillä oli jo viime kaudella hyvä joukkue. Nyt iso osa jatkaa vielä ensi kauden joukkueessa, joten tunnemme toisemme vielä paremmin, Rautiainen muistutti.

Toukokuussa 20 vuotta täyttävä Yli-Pekkala on pelannut passarina kaksi kautta liigaa Kangasalan riveissä. Hän on myös naisten maajoukkueryhmän pelaajia. 173-senttinen pelintekijä oli Kangasalan paidassa voittamassa Suomen cupin mestaruutta vuonna 2013. Tällä kaudella Kangasala pelasi SM-finaaleissa salolaista LP Viestiä vastaan, mutta hävisi finaalisarjan suoraan neljässä ottelussa. Välierissä Yli-Pekkala oli pudottamassa juuri HPK:ta.

– Oona halusi tulla meille kehittymään hyvään italialaisvalmennukseen, kertoi HPK-naisten toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020