Uutiset

HPK:n naiset jäivät nollille Jyväskylässä

HPK-naisten jääkiekkojoukkueen päävalmentajaksi viikko sitten palannut Jarkko Julkunen ei selitellyt, kun Kerho kärsi hänen alaisuudessaan ensimmäisen tappion. Jyväskylän JYP oli naisten SM-sarjan kotiottelussaan parempi maalein 5–0 (3–0, 1–0, 1–0).

– Olimme tällä kertaa vähän huonoja, emme tosin niin huonoja kuin numerot näyttivät, mutta JYP oli nyt parempi. Annoimme sille lahjamaaleja. Ensimmäisessä erässä meillä oli jopa paremmat maalipaikat kuin vastustajalla, mutta se teki kolme maalia, Julkunen arvioi ottelun kulkua.

Jenni Hiirikoski iski JYPille kaksi maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Lotta Haarala, Johanna Vikman ja Rosa Lindstedt.

– Peli oli vähän väsynyttä. Lisäksi kokoonpanosta puuttui kaksi sellaista pelaajaa (Hanna Honkonen ja Mira Huhta), jotka pelasivat lauantaina. Selkäranka katkesi JYPin ensimmäisen erän kolmeen maaliin. Joukkue on päästänyt vähän yli yksi maalia ottelussa, joten aika vaikea on lähteä kolmen maalin takaa kuromaan johtoa kiinni. Tämä oli tällainen ns. välipeli, ja satsaamme taas kahteen seuraavaan, Julkunen lupasi.

HPK:n maalissa pelasi Kiira Laine. Laine joutui torjumaan kolmessa erässä 34 kertaa.

Kerho kohtaa ensi viikolla keskiviikkona vieraissa Salo HT:n ja lauantaina niin ikään vieraissa Tampereen Ilveksen. Joukkue pelaa seuraavan kotiottelunsa helmikuun 6. päivä Saloa vastaan. (HäSa)

Asiasanat

Mainos