Uutiset

HPK:n naiset murskavoittoon

Keravalainen KJT ei mahtanut mitään HPK:lle lauantaina Keravalla pelatussa jääkiekon naisten SM-sarjan ottelussa. Hyvään vauhtiin päässyt Kerho otti murskavoiton numeroin 8–1 (3–0, 2–1, 3–0).

HPK sai peliin loistavan lähdön, kun Jutta Stoltenberg (1+1) ja Heidi Jylhä vievät vieraat 2–0-johtoon puolessatoista minuutissa. Heidän lisäkseen maalinteossa onnistuivat Essi Määttä (1+1), Kreetta Kulhua, Ida Karjalainen (1+1), Marjut Klemola, Maija Otamo ja Elviira Ylitalo (1+1). Riikka Noronen ja Anniina Kaitala ansaitsivat kaksi syöttöpistettä. Noora Jaakkola pääsi myös syöttöpinnan makuun.

Kerhon maalivahti Anu Herrala oli jälleen hyvässä vireessä. Hän torjui 25 laukausta. KJT vaihtoi maalia kahden takaiskun jälkeen, kun Sannamari Räty ( 2 torjuntaa) teki tilaa espanjalaiselle Alba Gonzalolle (37 torjuntaa).

– Selvä peli. Hyvä alku siivitti meitä. Myös maalivahtipelissä oli selvä ero meidän hyväksemme, kertoi HPK:n naisten joukkueen päävalmentaja Marko Rahikainen.

HPK kukisti KJT:n selvin lukemin myös viime sunnuntain kotiottelussaan.

– Tämä oli samantyyppinen peli. Rutiinisuoritus riitti, valmentaja tuumi.

Hän oli mielissään, kun onnistumisia tuli laajalti.

– Se on hyvä. Otamon Maija tuli sairauslomalta peliin mukaan ja sai heti kivan onnistumisen.

HPK jatkaa naisten SM-sarjaa heti sunnuntaina kello 14, kun Espoo United vierailee Metritiski-areenassa.

– Vastassa on kova joukkue. Tulossa on täysin erilainen ottelu lauantaiseen verrattuna. Kaiken saamme laittaa peliin, jos aiomme voittaa Espoon, Rahikainen arvioi. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic