fbpx
Uutiset

HPK:n naiset pääsivät vauhtiin

HPK ylsi hyvään esitykseen jääkiekon naisten SM-sarjan sunnuntain ottelussaan Kuortaneella. Vielä lauantaina Keravalla Kerhon meno oli tahmeaa pitkän ottelutauon jälkeen, mutta sunnuntaina kaukalossa paineli taas vauhdikas joukkue. Etenkin kaksi ensimmäistä erää tehokkaasti pelannut HPK kukisti Kuortaneen joukkueen maalein 4–1 (2–0, 2–0, 0–1).

– Myös kolmannessa erässä pelimme pyöri ihan hyvin, mutta vedimme viimeiset 20 minuuttia neljällä pakkiparilla ja se hieman sotki kuvioitamme. Meidän liikkeemme oli tänään todella hyvää. Jäällä oli aivan eri joukkue kuin lauantaina, arvioi Kerhon päävalmentaja Vesa Mäkinen.

Kerho pyöritteli Kuortanetta varsinkin toisessa erässä.

– Vastustajalla taisi olla siinä erässä vain neljä laukausta. Meillä puolestaan homma sujui koko ajan hyvin ja kaikki pelaajat ansaitsevat nyt kehuja, Mäkinen sanoi.

Kerhon tehoketju oli Riikka Norosen (2+2) johtama trio, jonka laidoilla urakoivat Maija Otamo (0+2) ja Anne Tuomanen (0+1). Myös ykkösen pakkipari Jutta Stoltenberg (1+2) ja Merja Halmetoja (1+1) oli tehokkaalla pelipäällä.

– Norosen kentälliselle pinnat tekivät todella hyvää. Tästä on taas mukava lähteä seuraaviin peleihin, Mäkinen pohti.

HPK:n maalissa pelannut Viivi Vartia selvisi vain yhdeksällä torjunnalla. Kuortaneen veskari Anni Keisala koksi puolestaan peräti 57 torjuntaa.

HPK pelaa seuraavat kaksi otteluaan kotikaukalossaan Metritiksi-areenassa. Joukkue kohtaa lauantaina keravalaisen KJT:n ja sunnuntaina Tampereen Ilveksen. HäSa

Asiasanat

Menot