fbpx
Uutiset

HPK:n naisille täydet pisteet pitkältä reissulta

HPK:n naisten jääkiekkojoukkue selvisi kunnialla viikonvaihteen reissupeleistään Oulussa ja Kuopiossa. Lauantain Kärpät-voiton jatkoksi joukkue jaksoi puristaa täydet pinnat myös SM-sarjan sunnuntain kamppailustaan KalPaa vastaan. Ottelun alussa tahmeasti pelannut Kerho lisäsi luisteluaan ottelun loppua kohden ja kukisti kuopiolaiset lopulta maalein 4–1 (1–1, 1–0, 2–0).

Ida Karjalainen, Jutta Stoltenberg, Johanna Koivula ja Elina Heikkinen iskivät hämeenlinnalaisten maalit. Syöttötilejään kartuttivat puolestaan Riikka Noronen, Anne Tuomanen, Marjut Klemola ja Alexia Remes.

HPK:n maalissa pelannut Viivi Vartia hoiteli hommansa tyylikkäästi ja torjui 27 kertaa. KalPan veskari Jenna Juutilaiselle kertyi 43 torjuntaa.

Kerhon päävalmentaja Vesa Mäkinen oli tyytyväinen viikonvaihteen tulokseen.

– Hieman vaikean kauttahan se voitto tänäänkin tuli, mutta tuli kuitenkin. Tämä oli meille kauden ensimmäinen pitkä pelimatka ja se kulutti kyllä energiaa, Mäkinen myönsi.

HPK esitti parastaan ottelun kolmannessa erässä.

– Muutimme ketjuja ja taisi olla oikea ratkaisu. Pyrimme myös liikuttelemaan kiekkoa nopeammin. Se toi vipinää kaukaloon ja myös enemmän hyviä tilanteita. Mäkinen muisteli.

HPK jatkaa SM-sarjaotteluitaan ensi lauantaina Tampereella kohtaamalla Ilveksen.

– Onneksi saamme taas hyvän harjoitusviikon. Maanantaina palautellaan viikonvaihteen matkaväsymyksestä ja sitten alkaa hiljalleen valmistautuminen Ilveksen kohtaamiseen. Töitä on vielä paljon edessä koko joukkueella, Mäkinen muistutti. HäSa

Asiasanat

Menot