Uutiset

HPK:n naisille voitto Raumalla

HPK:n naisten jääkiekkojoukkue ei tehnyt turhaa reissua lauantaina Raumalle. SM-sarjassa pelaavan joukkueen peli pyöri mukavasti ja saaliina oli 5–0 (4–0, 1–0, 0–0) -voitto jumbojoukkue Lukosta.

HPK ratkaisi ottelun jo avauserässä. Neljä osumaa tasaiseen tahtiin riitti tällä kertaa Lukon nujertamiseen.

Maalinteossa Raumalla onnistuivat Ida Karjalainen (2+0), Maija Otamo (1+2), Elviira Ylitalo ja Pihla Hämeenniemi. Maalisyöttöjä jakelivat Riikka Noronen (0+3), Anniina Kaitala, Essi Määttä ja Marjut Klemola.

Kerhon maalissa nollapeliin venynyt Tiina Ranne torui 24 kertaa. Kaukalon toisessa päässä urakoitavaa riitti huomattavasti enemmän, sillä Lukon veskarille Eveliina Suonpäälle kirjattiin 45 torjuntaa.

Ranne ei kuitenkaan päässyt helpolla. Varsinkin ottelun toisessa erässä Ranne teki töitä ihan tosissaan.

– Tehokkaan avauserän jälkeen menomme hieman lopahti ja Lukko pääsi muutamaan otteeseen hyviin maalipaikkoihin. Tiina oli kuitenkin varmana maalillaan, muisteli Kerhon päävalmentaja Marko Rahikainen.

Rahikainen muistutti, ettei Kerho marssinut voittoon kuitenkaan ihan tuosta vaan.

– Kyllä selvästi heikompaakin vastustajaa vastaan pitää pelata ehjä peli, vaikka välillä oli kyllä sellainen tunne, että tämä ottelu piti pelata kun se oli merkattu sarjaohjelmaan, Rahikainen nauroi.

HPK kohtaa Lukon seuraavassakin SM-sarjapelissään. Joukkueet ovat vastakkain ensi sunnuntaina kello 14 Metritiski-areenassa pelattavassa ottelussa.

Asiasanat

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic