Uutiset

HT-85 neljänneksi …SM-sarjassa

Hämeenlinnalainen Hockey Team -85 ei onnistunut palaamaan mitalikantaan lauantaina Jukolan salissa pelatussa SM-sarjan pronssiottelussa. Runkosarjassa neljänneksi sijoittunut HT-85 joutui taipumaan 6–3 (3–1) -tappioon Seinäjoki United:lle. Viimeisin mitali hämeenlinnalaisilla on toissa kaudelta, jolloin joukkue saalisti pronssia.

Lauantain ottelu näytti ratkenneen jo ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen. Vierailijat takoivat taululle 3–0-lukemat ja kotijoukkue vaikutti lyödyltä. Erän lopulla HT-85:n toivo kuitenkin heräsi, kun erikoistilanteen jälkeen pallo löysi tiensä seinäjokilaisten verkkoon. Tämän jälkeen ote oli selkeästi HT-85:lla, mutta taukotilanteeksi jäi 1–3.

Toisen erän alku oli jälleen vierailijan. Kaksi maalia kymmeneen minuuttiin ratkaisi ottelun lopullisesti, eivätkä HT-85:n kaksi kavennusosumaa enää uhanneet pronssimitalien matkaa pohjanmaalle. Lopullisen niitin Seinäjoki United iski tyhjiin ottelun viimeisellä sekunnilla. HT-85:n kapteeni Olli Vesakoski harmitteli joukkueensa kehnoa alkua päivän kamppailuun.

– Alussa annettiin vastustajalle siimaa ja sen jälkeen oltiin takaa-ajajina. Loppua kohden parannettiin, mutta takamatkaa oli liikaa. Tänään emme pystyneet parhaimpaamme. Pelasimme runkosarjan viimeiset ottelut hyvin, mutta lopussa nuorella joukkueella ei vielä taso riittänyt. Meillä on tulevaisuuteen tähtäävä projekti kesken ja joukkue on muuttunut paljon, Vesakoski kertoi. HT-85 ei pitkää taukoa pidä, ennen kuin kesäkausi starttaa maahockeyn parissa.

– Tällä rungolla lähdetään kesäkauteen ja mukaan tulee myös uusia pelaajia. Harjoitukset alkavat huhtikuussa ja ensimmäiset pelit pelataan toukokuussa. Meillä on myös juniorijoukkueita, joihin otetaan mielellään innokkaita pelureita mukaan, Olli Vesakoski mietti jo tulevaa kesää. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic