Uutiset

Huonoja uutisia foliohatuille

Epäiletkö, että päässäsi on ajatustenlukulaitteita, tai että joku yrittää lähettää salaisia viestejä aivoihisi radioteitse?
Jos olet yrittänyt estää tällaista toimintaa foliosta tehdyllä pipolla, olet saattanut tehdä täysin turhaa työtä.

Tähän asti vakioratkaisuna tähän vainoharh… ongelmaan on pidetty foliopipon väsäämistä. Siis muutama reipas kiepsahdus talousfoliota pään ympärille, ja saman tien CIA:n, Supon ja KGB:n äänet päänupissa vaikenevat.

Vaan eivätpäs vaikenekaan. Mediuutiset kertoi tällä viikolla, että MIT:n tutkijat Yhdysvalloissa kokeilivat, mitä kaksi kerrosta foliota ihan oikeasti vaikuttaa radioaaltoihin eri taajuuksilla. Lopputulos oli shokeeraava.

Todellisuudessa foliopipo toimiikin signaalin vahvistimena 1,2 – 3 gigahertsin taajuuksilla – siis juuri niillä, joita eri valtioiden tiedustelupalvelut käyttävät. Signaali saa pahimmillaan jopa 30 dB:n vahvistuksen foliovuorauksesta – se siis jopa monikymmenkertaistuu!

Tutkijat arvelivatkin, että koko foliohattuvillityksen takana saattaa olla hallituksen salaliitto.

Toisaalta voimmeko luottaa näihin ns. tutkijoihin? Ehkä koko ”tutkimuksen” tarkoituksena olikin saada ihmiset luopumaan ajatustenlukutoimintaa vakavasti haittaavien päähineiden käytöstä?