Uutiset

Husgafvel ja Kiikkala junioreiden SM-pronssille

Salo. Hämeenlinnan Pivotkerhon Elias Husgafvel ja Vilma Kiikkala voittivat juniori 2 -luokan 10-tanssin SM-pronssia Salossa tanssituissa Suomen mestaruuskilpailuissa.

Finaaleissa Husgafvel ja Kiikkala olivat kaikissa vakiotansseissa kolmansia. Latinalaistansseissa pari oli neljäs sambassa, paso doblessa ja jivessa sekä viides cha chassa ja rumbassa.

– Kisapäivä sujui aika nousujohteisesti, vaikka ensimmäinen kierros ei mennytkään mitenkään erikoisesti. Finaalissa pääsimme sitten jo vauhtiin ja ylsimme uramme parhaaseen suoritukseen. Valmentajammekin olivat ihan innoissaan. Itsekin olin tyytyväinen suoritukseen, myönsi Husgafvel.

Kilpailuun starttasi 44 paria.

Pivotkerhon Alesandr Borisov ja Laura Mäkinen olivat myös parketilla lauantaina. He sijoittuivat neljänsiksi vakiotanssien WDSF International Openissa Pietarissa Venäjällä. Pari oli kolmas wieninvalssissa ja neljäs muissa finaalin tansseissa.

Pietarin International Open oli vasta muutamia kuukausia yhdessä tanssineen parin neljäs yhteinen kilpailu. Kilpailuun osallistui 61 paria. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic