fbpx
Uutiset

Huskies haki vierasvoiton Jyväskylästä

Hämeenlinnan Huskies päätti amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonan neljän vierasottelun putkensa 39–18 (14–12) -voittoon Jyväskylän Jaguarsista. Neljästä kauden alun vierasottelustaan Huskies voitti kolme. Kauden loput neljä sarjaotteluaan hämeenlinnalaisjoukkue pelaa heinäkuussa Kaurialassa.

Huskiesin pelinrakentaja Lari Siitonen oli mainiossa vireessä Jyväskylässä. Hän heitti yhteensä 221 jaardia ja kuusi touchdownia. Jani Heinisalo oli vastaanottajana kolmessa maalissa, Asko Mäntymäki kahdessa ja Pekka Tirri kerran.

Tomi Jokinen potkaisi kolme lisäpistettä (3/6). Puolustuksessa kunnostautuivat taklauksillaan Archie Barnes (3+6) ja Aku Kattainen (4+3). Kattainen sai lisäksi peitettyä kaksi vastustajan rähmäystä.

Puolustuksen linjapelaaja Antti Koppala onnistui kerran syötön katkaisussaan, mikä ei ole ihan jokapäiväinen temppu linjapelaajalle.

– Ensimmäisellä puoliajalla tuli paljon rangaistuksia ja niiden kautta Jaguars pysyi pelissä mukana. Sen jälkeen Siitonen pääsi irti ja hän jatkoi hyvää heittopeliään loppuun saakka, kertoi Huskiesin puheenjohtaja Teemu Lahti.

Huskies pääsee sarjan toiselle puoliskolle hyvästä asemista. Se jatkaa 1. divisioonaa 9: heinäkuuta kotiottelulla helsinkiläistä Wolverinesia vastaan. Kyseessä on kärkiottelu. Tappiottomasti edenneelle Wolverinesille Huskies kärsi ainoan tappionsa heti sarjan ensimmäisessä ottelussaan. HäSa

Asiasanat

Menot