Uutiset

Huskies jyräsi …2. divisioonan välieriin

Hämeenlinnan Huskies avasi amerikkalaisen jalkapallon 2. divisioonan pudotuspelit voitolla. Joukkue voitti lauantaina Pullerilla pelatussa puolivälieräottelussa helsinkiläisen Wolverinesin kakkosjoukkueen pistein 20–0 (12–0). Ensi lauantaina Hangossa pelattavassa välieräottelussa Huskies kohtaa Sun Cityn.

Huskies kukisti Wolverinesin vahvan ottelun pelanneen puolustuksensa tahdittamana. Joukkueen tehomiehinä häärivät puolestaan Sinh Thu, Jussi Kähönen ja Harri Leskinen. 140 jaardia edennyt keskushyökkääjä Leskinen palkittiin myös ottelun parhaana pelaajana.

Huskiesin valmentaja Juha-Matti Jokinen oli tyytyväinen miehistönsä peliin. Jokisen mielestä moni pelaaja ylsi kauden parhaimpiin suorituksiinsa.

– Kokonaisuutena olemme pelanneet paremminkin, mutta siellä oli paljon todella hyviä yksilöesityksiä. Puolustus piti komean nollan ja hyökkäys napsi tärkeitä koppeja. Loppua kohden myös juoksupelimme parani. Potkujoukkueet ja potkujen palautukset onnistuivat tänään myös hyvin, Jokinen kehui.

Huskies saa venyä jälleen pykälällä ensi lauantain välieräottelussa. Tuolloin ykköslohkon kakkonen kohtaa kakkoslohkon voittajajoukkueen.

– Meillä oli ennen kauden alkua harjoitusmatsi, joka oli aika tasainen. Luvassa on todennäköisesti kauden kovin pelimme, sillä Hanko heittää hyvin, Jokinen muistuttaa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.6.2020