fbpx
Uutiset

Huskies nappasi kauden avausvoittonsa

Amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonan viime kesän kakkosjoukkue, hämeenlinnalainen Huskies, pääsi tällä kaudella voittojen makuun toisella ottelukierroksella. Kouvolan Kuusankoskella vieraillut Huskies kaatoi kotijoukkue Indiansin selvin numeroin 0–48 (0–41).

Huskies hävisi kauden avausottelunsa viikko sitten helsinkiläiselle Wolverinesille 28–7. Voitto maistuikin Huskiesin vielä Italiassa olevaa Stan Bedwelliä päävalmentajana tuuranneelle puolustuksen koordinaattorille Juha-Matti Jokiselle.

– Tappio oli alla, joten voittoa kaipasimme. Sen myös saimme. Ensimmäisessä matsissa meillä oli huono alku, mutta nyt se oli erinomainen. Olimme tosi valmiina ja ratkoimme pelin heti alkuun. Saimme useita kertoja vastustajan hyökkäyksen pysähtymään, otimme syötönkatkoja ja saimme hyökkäykselle hyvät kenttäasemat, joista painoimme drivet sisään. Peli oli puoliaikaan mennessä jo aika selvä ja toinen puoliaika oli pelailua, Jokinen sanoi.

Huskies sai otteluun parhaan mahdollisen alun, kun Velipekka Jaakonsaari palautti aloituspotkun maaliin. Huskiesista saivat pistemerkintöjä myös juoksutouchdownit tehneet pelinrakentaja Lari Siitonen ja Archibald Barnes, Siitosen heitoista touchdownin kiinniottaneet Barnes, Jani Heinisalo ja Ottopekka Leskinen ja touchdownien jälkeisten lisäpisteiden lisäksi 32- ja 34-jaardiset potkumaalit tehnyt Tomi Jokinen. Puolustuspelissä syötönkatkoissa onnistuivat Joni Virtanen ja Nicholas Madsen.

– Juoksupuolustaminen – linja ja tukimiehet – oli hyvää. Hyökkäyspelissä saimme onnistumisia laajalla rintamalla, Jokinen jakoi joukkueelleen kehuja. HäSa

Asiasanat

Menot