Uutiset

Huskies sai kovia vahvistuksia

Kun yhdysvaltalainen pelaaja-valmentaja Stan Bedwell solmi pitkäaikaisen sopimuksen Hämeenlinna Huskiesin kanssa talvella 2015, hän asetti selvät tavoitteet joukkueelle.

Viime kaudellaHuskies saavutti ensimmäisen 0avoitteensa, kun se voitti 1. divisioonan ja nousi korkeimmalle sarjatasolle.

Tavoite tulevalle kaudelle ei ole yhtään pienempi; päämääränä on kilpailla amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan voitosta. Viime kesänä tämä tavoite saattoi vielä vaikuttaa toiveunelta, mutta syksystä lähtien seurajohto ja Bedwell ovat hiljalleen rakentaneet joukkuetta, joka alkaa olla valmis kilpailemaan Suomen huippujoukkueita vastaan.

Keskiviikkoiltana joukkue lisäsi valtavan palan palapeliinsä, kuin se julkisti sopimuksensa James Perrineaun ja Arkadi Meerschoutin kanssa.

Brittisyntyinen puolustuksen linjamies Perrineau (192 cm/145 kg) on ollut dominoiva pelaaja Suomen kentillä jo neljällä kaudella. Kaudella 2015 hänet nimettiin Vaahteraliigan tähdistöön pelipaikallaan.

Kauden 2009 Perrineau pelasi Seinäjoki Crocodilesin riveissä, jonka jälkeen kausilla 2013 ja 2015 hän edusti Helsinki 69ersia. Viime kaudella tämä puolustuksen jättiläinen pelasi Turku Trojansissa.

Vaahteraliigassa Perrineaulle on kirjattu yhteensä 116 taklausta, joista 24 aloituslinjan takana sekä 9,5 pelinrakentajasäkitystä.

Suomen ulkopuolella Perrineau on pelannut Tanskan liigan Triangle Razorbackseissa kaudella 2014.

Stan Bedwell oli jättiläismäisen linjamiehen perässä jo viime kaudella: 

– James oli tärkeä kohde meille jo kaudella 2016, mutta hänen halunsa pelata Vaahteraliigassa sai hänet solmimaan sopimuksen Turku Trojansin kanssa. Voitettuamme Spagettimaljan viime elokuussa ja saatuamme mahdollisuuden edetä Vaahteraliigaan, James oli ensimmäisiä pelaajia, joihin otimme yhteyttä. Hän on vakiinnuttanut asemansa huippuluokan linjamiehenä Suomessa, ja kaiken lisäksi hän asuu Hämeenlinnassa, Bedwell kertoo

Hämeenlinna Huskiesin pelaajaluettelossa on tällä hetkellä jo liki 90 pelaajaa, johon sekä Perrineau että keskiviikkona julkistettu sopimus Belgian maajoukkueen keskushyökkääjän Meerschoutin kanssa tuovat vahvan lisän. Hurttalaumaan on tulossa vielä muitakin vahvistuksia, joista kuullaan seuran tiedotteen mukaan lisää ensi viikon tiistaina.

Asiasanat

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic