Uutiset

Huskiesille kaksi pelaajasopimusta

Amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonassa pelaava Hämeenlinna Huskiesin miesten edustusjoukkue vahvisti puolustustaan kokeneella takapuolustajalla Nicholas ”Niki” Madsenilla (33 vuotta) ja hyökkäystään vikkeläkinttuisella keskushyökkääjällä Xavier Ajuwonilla (23 vuotta).

Madsen on aiemmin edustanut Vaahteraliigassa kasvattajaseuransa Turku Trojansin lisäksi Tampere Saintsia, Seinäjoki Crocodilesia sekä Helsinki Roostersia. Ykkösdivisioonasta Madsenilla on kokemusta Nokia Ghosthuntersin riveistä.

Xavier Ajuwon puolestaan on pelannut kotimaassaan Englannissa yliopistosarjan Birmingham Lionsissa sekä edustustasolla London Blitzissä. Kaudella 2015 Ajuwon teki yhteensä 20 touchdownia, kun Birmingham Lions voitti kansallisen yliopistomestaruuden puhtaalla pelillä.

Kansainväliset ottelut ovat 23-vuotiaalle keskushyökkääjälle tuttuja niin yliopistomaajoukkueen kuin Iso-Britannian miesten maajoukkueen kokoonpanoista. Lisäksi Ajuwon on ollut kutsuttuna pelaajana mukana NFL:n järjestämillä harjoitusleireillä antamassa näyttöjä Pohjois-Amerikan ammattilaisliigan valmentajille.

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic