fbpx
Uutiset

Huumori nousi kattoon futiskatsomossa

Saksalaisen jalkapallojoukkueen Borussia Dortmundin kannattajat pitivät kunnolla omaa kivaa suosikkijoukkueensa vierasottelussa Gelsenkirchenissä.

Borussia Dortmundin ja Schalke 04:n kohtaaminen Bundesliigan ottelussa sai yllättävää lisäväriä Borussian kannattajien heiluteltua katsomossa lukuisia jättiläiskokoisia miehen sukupuolielimiä. Eivät kuitenkaan omiaan, vaan puhallettavia vaaleanpunaisia.

Merkillinen spektaakkeli sai lisäväriä julisteesta. Siinä kerrottiin Schalken kannattajille, mihin kaikkeen kyseessä olevia patukoita voi käyttää.

Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

STT

Kiskot veivät etelään

Saksalaisrosvot ovat tehneet perin harvinaislaatuisen rikoksen lähellä Saksan historian tunnetuksi tekemää Weimarin kaupunkia. Vorot varastivat viisi kilometriä rautatietä.

Varkaiden epäillään myyvän hankkimansa kiskokasan romuraudaksi. Hinnan arvioidaan kohoavan vähintään 200 000 euroon.

Kiskovarkaus tuli ilmi hämmästyneen soittajan kysyttyä rautatiehallinnolta, oliko pois käytöstä olleen ratapätkän purkamista todellakin suunniteltu.

– Kyllä tämä on ihan oikea rikos. Ei kiskoja saa noin vain ottaa ja viedä mukanaan, kiteyttää rautatiehallinnon tiedottaja paheksuen.

Siipiveikot kisasivat jälleen

Amerikkalaisten hinku kilpailla syömisnopeudessa ei ota laantuakseen – mitä nyt laji välillä vaihtuu.

Philadelphian kisassa viime viikonvaihteessa olivat suursyömäreiden uhrina kanansiivet. Voiton vei sanjoselainen Joey Chestnut. Hän popsi sen kummemmin röyhtäilemättä 173 siipeä.

Wing Bowl on nyt järjestetty jo 14 kertaa. Tänäkin vuonna tapahtumaa leimasivat vanhan malliin oluthuuruistaan innostuneet katsojat, isot kasat nautittuja maustesiipiä, vähäpukeiset “siivettäret” ja useampikin kisan aikana sairastunut kilpailija.

Siipien nieleminen ei ole Joey Chestnutin, 22, ainoa leipälaji. Mies pystyy myös kumoamaan kurkkuunsa gallonan (noin 3,8 litraa) maitoa 41 sekunnissa.

STT

Menot