fbpx
Uutiset

Hyllyistä löytyy hyvää leipää

MTK Hämeen toiminnanjohtaja Markku Pulkkinen arvosteli Hämeenlinnan kauppojen leipävalikoimia Vierailija-kirjoituksessaan Hämeen Sanomissa.

Mielestäni leipävalikoima on valtaosalla kaupoista kunnossa, eli niissä on usean eri leipomon tuotteita valikoimissa, eivätkä kaupat keskity vain niin sanottuihin valtakunnantoimittajiin.

On kuluttajan arvostamista pitää päivittäin niin laaja valikoima eri leipomoita ja heiltä erilaisia leipomotuotteita. Emme kuitenkaan leivo kaikki samanlaisia, tai samoista raaka-aineista, esimerkiksi leipiä, jotka mainitsette ostavanne Lahdesta ja lähikunnista.

Hämeenlinnasta on saatavilla Sinuhen Lahdessa leivottua Aitoa Ruisleipää paperipussissa.

Se on valmistettu Vääksyn Myllyn jauhamista, 100-prosenttisesti kotimaisesta rukiista, eikä sisällä olenkaan vehnäjauhoja. Eli siinä Teille yksi hyvä esimerkki kaipaamastanne leivästä.

Sinuhe käyttää vain kotimaista ruista leivontaan, ja uskon sen olevan yksi painava syy kun Hämeenlinnan kauppiaat ovat valinneet meidät yhdeksi tavarantoimittajakseen.

Käykää seuraavan kerran ostoksilla Hämeenlinnan kaupoissa ja tutustukaa paremmin niiden leipäosastoihin, sillä hyviä leipiä on muuallakin kuin vain massoissa, niitä löytyy hyllyistä.

Jarmo Heiskanen

myyntipäällikkö

Sinuhe KY

Lahti

Menot