fbpx
Uutiset

Hyökkääjä Teemu Turunen Jukureista HPK:n paitaan

Jääkiekkoliigan HPK on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Teemu Turusen kanssa. Turunen on kahtena kautena peräkkäin voittanut Mestiksen mestaruuden Mikkelin Jukureiden paidassa. HPK:n ja Turusen sopimus on mallia 2+1.

Turunen voitti viime kaudella Mestiksen pudotuspelien maalipörssin kahdeksalla osumallaan.

– Teemulla onerittäin hyvän maalivainu ja hänellä on kaikki elementit murtautua Liigan kärkihyökkääjien joukkoon seuraavien HPK-kausien aikana. Odotamme hänen kehittyvän pelaajana HPK:n valmennuksessa. Hän tuo laadukasta leveyttä pelaajamateriaaliimme ja lisää varmasti kilpailua pelipaikoista, kommentoi HPK:n liigayhtiön toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Teemu Turunen on Helsingin Jokereiden kasvatti ja on kiertänyt kaikki ikäkausimaajoukkueet. Jokereista hän siirtyi Mikkeliin kaudelle 2014–15. Viimeisellä jokerikaudellaan hän tehoili nuorten SM-liigassa 48 ottelussa saldon 18+34. Viime kaudella Jukureissa runkosarjassa Turusen pisteet olivat 17+21 ja pudotuspeleissä 15 ottelussa 8+7. Lisäksi Turunen valittiin Mestiksen viime kauden herrasmiespelaajaksi.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen on tyytyväinen saadessaan Turusen vahvistamaan HPK:n hyökkäystä.

– Jotta HPK menestyisi tulevaisuudessa, meidän on löydettävä Mestiksestä uusia hentusia ja pärssisiä. Turusen hankinta on osa tätä suunnitelmaa. Uskomme, että hänestä tulee mitat täyttävä liigapelaaja HPK-kausillaan.

Asiasanat

Menot