Uutiset

Hyvä alku ei riittänyt Steelersille

Kaikki näytti Steelersin kannalta hyvältä vielä 25 minuutin pelin jälkeen, kun joukkue vieraili salibandyn Divarin ottelussa FBC Turun kotiluolassa. Hämeenlinnalaisten 4–2-johto vaihtui kuitenkin ottelun toisen puolikkaan aikana 10–4 (2–2, 4–2, 4–0) -tappioon.

– Olimme hyviä ensimmäiset 25 minuuttia ja hallitsimmekin vähän ottelua. Vastustaja ei ollut alussa hyvä, mutta se pelasi kuitenkin nousujohteisesti, emmekä me pystyneet enää alun jälkeen vastaamaan sen liikkuvaan ja syöttävään peliin. Turku lisäsi selvästi tappioasemassa tempoa, kertasi Steelersin valmentaja Jani Järvinen ottelun ratkaisua.

Järvinen myönsi, että FBC Turku ansaitsi selvän voittonsa.

– Ilman muuta, se on loistava joukkue. Pelasimme mielestäni laadukasta vieraspeliä, mutta vastustaja oli vielä laadukkaampi ja otti ansaitun voiton, Järvinen kehui.

Steelersistä onnistuivat maalinteossa Tuomas Mikkola, Jussi Tammi, Ville Lastikka ja Pyry Peltonen (1+1), jota Järvinen ottelun jälkeen myös kehui.

– Peltonen jatkoi erinomaisia otteitaan. Hän on tullut meille Vincemuksesta ja teki tänäänkin tehot 1+1. Hän oli meiltä hyvä, päävalmentaja sanoi.

Steelers palaa pelikentille vasta ensi vuoden puolella, kun se kohtaa lauantaina 4. tammikuuta kauden toisessa paikallisottelussa LaSB:n Lammin liikuntakeskuksessa. LaSB pelaa vielä kertaalleen ennen joulua, kun se kohtaa lauantaina vieraissa ÅIF:n. (HäSa)

Asiasanat