Uutiset

Ilosaarirockin graafinen ilme löytyi Hämeenlinnasta

Hämeenlinnalaisen Mari Villasen graafisen alan yritys Pisama Art on suunnitellut Joensuussa järjestettävän Ilosaarirockin tämänvuotisen graafisen ilmeen. Villasen kädenjälki näkyy kaikissa heinäkuussa järjestettävän rockfestivaalin painotuotteissa, kuten julisteissa, käsiohjelmissa ja festaripasseissa.

Tapahtuman jokavuotisena perinteenä on ollut järjestää festivaalin graafisesta ilmeestä avoin kilpailu.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun osallistuin kilpailuun. Mulle tämä on tärkeä juttu, sillä mukana on ollut arvostettuja graafikkoja ja omasta mielestäni Ilosaarirock on paras festari, kertoo Mari Villanen.

Suunnittelemallaan graafisella ilmeellä Villanen kertoo halunneensa ennen kaikkea jakaa hyvää mieltä festarikävijöille ja kanssaihmisille.

– Kuvituksessani seikkaillaan pelilaudalla mielikuvitusmaailmassa Ilosaarirockin eri lavoilla ja mestoilla. Festarikävijät ovat pelilaudalla seikkailevia hahmoja, hän kertoo.

Villanen sai tiedon kilpailuvoitostaan vuodenvaihteen tienoilla. Ilosaarirockin graafinen ilme on nyt julkaistu ja esimakua siitä saa mm. käymällä festarin nettisivuilla, www.ilosaarirock.fi. (HäSa)