Uutiset

Ilveksen kakkonen tyly vieras Kaurialassa

Hämeenlinnan Härmä oli vailla mahdollisuuksia keskiviikkona miesten Kolmosen ottelussa Kaurialassa. Vastassa ollut Tampereen Ilveksen reservijoukkue oli matkassa erittäin vahvalla ryhmällä, joka vilisi Veikkausliigasta tuttuja nimiä. Kotijoukkueelta puolestaan puuttui kokoonpanosta muun muassa joukkueen alkukauden paras maalintekijä Juuso Lindroos. Näin ei ollut yllätys, että nurmella Ilves vei ja Härmä vikisi. Loppunumerot kirjattiin 0–5 (0–2). Rumien lukemien lisäksi jobinpostia Härmälle tuli Jussi Ojalan loukkaannuttua sekä maalivahti Tommi Viikin lennettyä ulos.

Härmän päävalmentaja Juha Jakobsson manasi joukkueensa huonoa onnea.

– Tällä hetkellä annamme niin paljon loukkaantumisissa tasoitusta vastustajille, että alkaa tuntua jo lohduttomalta. Vaihtoon riitti tänään kaksi omaa pelaajaa ja kaksi A-junioria. Joukkue vaihtuu joka peliin, ja esimerkiksi puolustuslinja ei ole vielä kertaakaan ollut kahta peliä peräkkäin sama. Yritimme tänään ottaa vastustajaa ylhäältä kiinni ja tarkoitus oli olla pallottomana tiivis. Pelirohkeus kuitenkin puuttuu ja se näkyy kentällä, Jakobsson mietti ottelun jälkeen.

Kentän kuningas Kaurialan aurinkoisessa illassa oli Ilveksen kolme maalia tehtaillut Mohamad Kdouh. Hyvää tulitukea antoi oikeaa laitaa dominoinut Gullit Zolameso. Härmästä kunnostautui keskikentällä pelannut A-juniori-ikäinen Valtteri Kaarnan. Nuori mies pelasi kovassa paikassa hyvän pelin.

Härmä jatkaa pisteiden metsästystä reilun viikon päästä lauantaina Toejoella. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic