Uutiset

Ilves rankaisi HPK:n A:n virheistä

HPK:n A-nuorten liigaviikko huipentui tappioon lauantaina Rinkelinmäellä. Ilves rankaisi kovalla kädellä Kerhon virheistä ja voitti maalein 5-3 (0-1, 2-1, 3-1).

Kolmannessa erässä näytti kerholaisittain jo hyvältä, kun Anton Ollikainen teki 3-2-johtomaalin ylivoimalla. Sen jälkeen HPK sortui pariin pahaan mokaan. Tomi Iso-Mustajärvi tasoitti ja Miiko Hinz laukoi voittomaalin kerholaisen syöttöhassin jälkeen. Viimeisen maalinsa Ilves teki tyhjiin.

HPK:n ykkönen oli B-juniori Joona Monto saldollaan 1+1. Hän teki Kerhon ensimmäisen ylivoimalla ja alusti kolmannen erän osuman. Ville Kautiainen teki isäntien toisen erän 2-2-tasoituksen. Miika Heikkilä ansaitsi kaksi syöttöpistettä, Petteri Nikkilä, Mikko Lahtela ja Jussi Korvakangas yhden. Maalia vartioinut Juuse Saros torjui 20 laukausta.

HPK:n A-juniorit kärsivät samasta ongelmasta kuin seuran miesten liigajoukkue. Loukkaantumisia on turhan paljon. Nuorten päävalmentaja Olli Salo ei kuitenkaan niillä tappiota selitellyt.

-Ei loukkaantumisten taakse voi mennä, kun itse ryssitään peli. Loukkaantumiset ovat osa tätä lajia, eikä niille mitään mahda. Johdimme ottelua 3-2, mutta lahjoitimme vastustajalle sen jälkeen kaksi maalia. Johtoasemassa pelaaminen pitäisi jo oppia, on siitä niin paljon puhuttu. Samat virheet kuitenkin toistuvat. Joukkue joka tapauksessa paiskoo kovaa hommia, Salo sanoi.

Salo oli tyytyväinen joukkueensa B-junioreihin.

-Kiva oli seurata esimerkiksi Montoa. Ei B-junnuilta tullut virheitä. Ne tulivat toiselta suunnalta.

HPK:n A-nuoret jatkavat liigaa keskiviikkona vierasottelulla Turun Palloseuraa vastaan. (HäSa)