Uutiset

Ilves ryöpytti SC Urbansia

Sarjakolmonen Tampereen Ilves oli tyly vieras tiistai-illan 2. divisioonan ottelussa Janakkalassa ja kukisti SC Urbansin maalein 15–8 (3–0, 6–2, 6–6).

Avausmaali tuli vasta ajassa 13.05, mutta sen jälkeen Ilves iski pika pikaa pari maalia lisää ja toisen erän alkuun seitsemässä minuutissa viisi osumaa.

– Alku oli meiltä ihan hyvä, mutta turha innokkuus hyökkäykseen kostautui ja Ilves pääsi katkoista iskemään vastaan. Puolustuspään muutoksiin reagoin liian myöhään. Ilveksellä oli matkassa kokeneita pelimiehiä ja he puhkoivat puolustustamme tehokkaasti, totesi valmennusvastuussa ollut Mika Kuossari.

Kahden erän jälkeen lukemat olivat 2–9 ja viimeiseen erään iskettiin vielä kaksitoista maalia, joilla Urbanskin pääsi kaunistelemaan numeroita.

Urbansille kolme osumaa teki Elmeri Saukkonen, kaksi Janne Laine ja kertaalleen viimeistelivät Teijo Leskinen (1+1), Toni Ramponen ja Mikko Malinen. Syöttöpisteitä keräsivät Kasper Koskela (0+3), Christian Henriksson (0+3) ja Teuvo Kinnunen.

Pelattuna on 14 sarjakierrosta ja Urbans on putoamisviivan alapuolella pisteen päässä karsijan paikasta. Jäljellä on kahdeksan ottelua.

Lisäksi Janakkalassa odotellaan Salibandyliiton lopullista ratkaisua kiistaan kolmen nuoren pelaajan edustusoikeudesta, jolla Urbansilta vietiin kuusi sarjapistettä. Asiaa on käsitelty nyt yli kolme kuukautta. (HäSa)

Asiasanat