fbpx
Uutiset

Intian poliisi jakoi ruusuja kypäräsäännön rikkojille

Intian Länsi-Bengalin osavaltion poliisi on järjestänyt perin merkillisen kampanjan.

Poliisit pysäyttivät päivän aikana noin 100 ilman pakollista kypärää liikenteessä ollutta moottoripyöräilijää. Virkavallan edustajat saivat kypärättömät motoristit hämmentymään antamalla kaksipyöräisten kuljettajille sakkolappujen ja risujen sijasta kypärät ja ruusuja.

– Tämä oli minulle melkoinen opetus. En koskaan unohda tätä, arkkitehti Benoy Chowdhury tuumaili poliisien järjestämästä lahjasateesta selvittyään.

Poliisilla oli syynsä harvinaislaatuisen kypäräkampanjan järjestämiseen.

– Olemme huomanneet, että sakoilla on vain vähän vaikutusta moottoripyöräilijöiden toimintatapoihin, poliisista kerrotaan.

Britannian pisoaarivaras ilmoittautui poliisille

Pubin vessasta pisoaarin varastanut brittimies on antanut itsensä ilmi poliisille. 42-vuoriaan miehen wc-tempaus ehti herättää maailmanlaajuista huomiota aina Kiinaa ja Australiaa myöten.

Mies temppuili pisoaarin, jota joskus myös tuttavallisesti pisuaariksi kutsutaan, haltuunsa viime viikolla Southamptonissa. Valvontakamera taltioi pisoaarivarkaan piirteet talteen, mutta poliisi ei miestä tavoittanut.

Tiistaina mies saapui kuuluisan pisoaarinsa kanssa poliisien pakeille. Hän kertoi varastaneensa pisoaarin matkamuistoksi. Mies ehkä oletti, että nyt hänellä on poliisien kanssa edessään kusiset paikat muutenkin kuin mukanaan tuomansa pisoaarin muodossa.

Eipähän kuitenkaan ollut. Poliisit kyselivät aikansa miehen kuulumisia ja päästivät hänet sen jälkeen menemään.

STT

Menot