Uutiset

Jäähallissa järjestetään massiivinen zumbamaratoni

Hämeenlinnalainen tatuointi- ja tanssiyrittäjä Säde Sonck ja Hämeen Messut haluavat täyttää kesäksi kiekkoilijoista tyhjenevän Patria-areenan liukkailla lanteilla ja latinorytmeillä. Toukokuun 22.-23. päivä järjestetään ensimmäinen Tico-Tico-Marathon, jonka zumba- ja reggaeton tunneille mahtuu helposti tuhatkunta tanssijaa yhtäaikaa.

Zumba on juuri nyt kuumin juttu fitness- ja aerobic-maailmassa. Sonck ja Hämeen Messujen toimitusjohtaja Kari Markkanen istuivat alas suunnittelemaan tanssitapahtumaa jo hyvissä ajoin viime vuonna.

– Halusimme kokeilla jotain liikunnallista, eikä mitään kaljatelttahommaa. Lisäksi olemme jo pitkään miettineet, minkälaista häppeninkiä kesän ajaksi tyhjään jäähalliin voisi saada, Markkanen kertoo.

Hämeen Messujen tarkoituksena on järjestää jatkossakin tanssin ympärille isompi tapahtuma aina keväisin. Säde Sonck on innoissaan Patria-areenan puitteista.

– Kaikissa zumba-tapahtumissa on ollut tanssijoita enemmän kuin tilaa olisi riittänyt. En halunnut nähdä taas yhtä liikuntasalia tupaten täyteen tungettuna innokkaista tanssijoista. (HäSa)

Lue aiheesta lisää perjantain Hämeen Sanomista.

Päivän lehti

30.5.2020