Uutiset

Jaakko Tepolta ja Ismo Apellilta uusi musikaali

Vuonna 2009 ensi-illan saaneen Jaakko Tepon tarinoihin perustuvan huippusuositun musikaalin Onnen kerjäläiset näki noin 30 000 henkeä.

Jaakko Tepon ja Ismo Apellin käsikirjoittama Jaakko Teppo goes to Mallorca -kansanmusikaali on hulvatonta jatkoa ensimmäiselle musikaalille ja tarjoaa luvattoman paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Jatkomusikaali nähdään Hämeenlinnan Verkatehtaalla perjantaina 16. joulukuuta kello 19.

Tarttuvalla ja hersyvällä huumorilla rakennettu musikaali kertoo yli kolmekymmentä vuotta sitten alkaneesta maaseudun murroksesta ja sen pienistä ihmisistä. Karavaani kulkee ja eukot haukkuu.

Musikaalissa Jaska, Topi, Veikko ja Hilma sekä Mikko-sika lähtevät ensimmäistä kertaa elämässään ulkomaille Kalevi Keihäsen järjestämälle Keihäsmatkalle iloiseen 70-luvun Espanjaan. Kiertueen sympaattisin hahmo tulee kenties olemaan aito Mikko-sika, joka pääsee kummastelemaan luomakunnan kruunujen ihmeellisiä seikkailuita.

Ohjauksesta vastaa Ismo Apell. Rooleissa ovat Apellinlisäksi Gary Revel Jr., Jamppa Kääriäinen, Manu Havisalmi, Johanna Heimonen, Jenny Liebkind, Maarit Häkkinen ja Elina Mäkinen. Musiikista vastaa Ilja ja Johannes Tepon tahdittama Kaukolasipartio

Musikaalin tuottaa Freedex Tuotanto Oy yhteistyössä Esiintyjävälitys Turpatalli oy:n ja Fun Pandemia oy:n kanssa. (HäSa)