Uutiset

Jack Nicholson osti Marlon Brandon talon

Amerikkalainen näyttelijä Jack Nicholson on ostanut kollegalleen Marlon Brandolle kuuluneen talon Los Angelesista.

Yhdysvaltalaisten tiedotusvälineiden mukaan Nicholson maksoi viisi miljoonaa dollaria (neljä miljoonaa euroa) talosta, joka sijaitsee Beverly Hillsin kaupunginosassa.

Vuonna 1954 rakennetussa talossa on 279 neliötä. Paikka on Nicholsonille tuttu, sillä hän asuu itse naapuritalossa.

Marlon Brando kuoli kuoli viime heinäkuussa. Hän oli kuollessaan 80-vuotias.

STT

Jane Fondalla komea paluu valkokankaalle

Jane Fonda on tehnyt komean paluun valkokankaalle 15 vuoden tauon jälkeen. Fondan tähdittämä filmi Monster-in-Law kipusi avajaisviikonloppunaan Yhdysvalloissa lipunmyynnin ykköseksi.
Elokuva kokosi viikonloppuna 23,1 miljoonaa taalaa eli liki 20 miljoonaa euroa.

Leffan nimi viittaa anoppiin, jota kutsutaan englannin kielessä termillä mother-in-law. Fonda esittää naista, joka ei niin vain hyväksy poikansa morsianta (Jennifer Lopez).

Uutuusfilmi tarjoaa palsamia haavoihin myös Jennifer Lopezille. Laulaja-näyttelijä Lopezin edelliset elokuvat Jersey Girl ja Gigli ovat flopanneet pahasti.

STT

Sankarikoira Lassie taas filmille

Sankarikoira Lassie palaa sinne minne se kuuluukin: valkokankaalle. Neuvokas koira nähdään pääosassa uudessa versiossa elokuvasta Lassie palaa kotiin.

Turre saa vastanäyttelijöikseen filmille muiden muassa Peter O’Toolen ja Samantha Mortonin. Elokuva kuvataan Irlannissa ja Britannian Mansaarella.

Filmin tarina perustuu Eric Knightin Lassie-kirjaan, joka ilmestyi vuonna 1938.

Lassie on tätä ennen nähty kymmenessä elokuvassa ja peräti 675:ssä tv-sarjan jaksossa.

STT

Geena Davis jatkaa Martin Sheenin työtä presidenttinä

Juuri kun tv-katsojat ovat ehtineet tottua Martin Sheenin hahmoon Yhdysvaltojen presidenttinä sarjassa West Wing, syyskuussa Amerikassa aloittava Commander-in-chief, Ylipäällikkö, tuo estradille naispresidentin. Sarjan pääosassa nähdään Geena Davis, kertoo Rocky Mountain News.

Oli turha kuvitella, että Hilary Clintonista tulee Amerikan kaikkien aikojen ensimmäinen presidentti. Tv-sarjat ovat ennenkin olleet totuutta ihmeellisempiä, joten ensimmäinen naispresidentti nousee tietysti valtaan tv-sarjassa.

STT

Päivän lehti

19.1.2020