Uutiset

Jalkakäytävä kohentaisi Myllymäen turvallisuutta

Ihmettelen suuresti Myllymäki-yhdistyksen kantaa Ahokadun jalkakäytävästä. Kahden koululaisen äitinä, olen ehdottomasti sitä mieltä, että jalkakäytävä parantaa huomattavasti koululaisten turvallisuutta.

Varsinkin aamuisin liikenne on hurja Ahokadulla. Sekaisin ovat autoilijat ja koululaiset, jotka kulkevat molemmin puolin tienreunaa. Selkeä kevyen liikenteen väylä varmastikin erottaisi jalankulkijat jalkakäytävälle.

Eräässä Myllymäki-yhdistyksen kirjoituksessa myöskin mainittiin ja ihmeteltiin, kun lapset eivät nytkään käytä teiden pientareita kulkuväylinään. Ainakin minä olen lapsilleni opettanut koulureitin ja sanonut, ettei toisten pihoille eli nurmikon puolelle saa mennä.

Joissakin taloissa on joka kevät yritetty istuttaa nurmikkoa tienreunoille, jolloin asukkaat ovat myös pienellä aidalla rajanneet tienlaidan.

Ymmärrän kyllä hyvin yhdistyksen huolen Myllymäen imagosta. Meidänkin perheemme on valinnut asuinalueekseen alueen, joka on viihtyisä ja jossa vaalitaan Myllymäkeen sopivia rakennusperiaatteita.

Myös meidän perheemme maksaa jäsenmaksua Myllymäki-yhdistykselle. Nyt on herännyt ajatus, kun lasten turvallisuudesta tingitään, että pitääkö vastustaa vain ylipäätään kaikkea?

Äiti Myllymäestä

Hämeenlinna

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic