Uutiset

Jalkapalloilijat keräävät rahaa metalliromulla

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kerää varoja toimintaansa metalliromua keräämällä. HJS järjestää yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa metallikeräyksen Pullerin pihassa. Keräys alkaa tänään perjantaina iltapäivällä ja kestää sunnuntaihin.

Keräykseen voi tuoda sekalaista metalliromua kuten metallirakenteisia kalusteita, kattiloita, nauloja, autojen ja koneiden metalliosia, kattopeltiä, tyhjiä tynnyreitä sekä erilaisia pienkojeita ja laitteita kuten moottorisahoja tai polkupyöriä. Maatalousromuista keräykseen käyvät esimerkiksi äkeet, jyrät ja aurat.

Yksityishenkilöt voivat tuoda keräykseen sähkö- ja elektroniikkaromuakin kuten televisioita, tietokoneita, pesukoneita, mikroaaltouuneja tai sähkötyökaluja. Talteen otetaan myös ajoneuvojen käynnistysakut. Keräykseen eivät kelpaa ongelmajätteet eli maalit, liimat ja öljyt, sekalainen jäte, kylmälaitteet tai kaasupullot.

Perjantaina metalliromua voi tuoda Pullerille kello 14 lähtien aina iltakuuteen saakka. Lauantain ja sunnuntain keräysajat ovat aamukymmenestä iltakuuteen. (HäSa)

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic