Uutiset

Jalkapallojohtajat vilttiketjuun

Suomen jalkapallomaajoukkue taistelee kynsin hampain paikasta auringossa, eli MM-lopputurnauspaikasta. Ilmeisesti Helsingin olympiastadionin remontin takia kaksi ottelua oli siirretty Tampereen Ratinaan. Ottelut olivat Andorraa ja Armeniaa vastaan.

Kummassakin ottelussa paikallaolleena arvioin yleisömääräksi noin viisituhatta ( 5 000) per ottelu, järjestäjän ilmoituksen mukaan noin 7 000 (kuinkahan moni oli maksanut itse lipun).

Ottelut olivat tämän syksyn ainoat kotiottelut. Herää kysymys onko Suomen Palloliitossa ollenkaan käsitystä markkinoinnista ja jos on, niin minkälaiset harrastelijat sitä siellä toteuttavat?

Viisituhatta katsojaa katsomossa ja Suomen parhaimmisto kentällä!Lipun hinta oli omalla kohdallani 50 euroa. Onkohan hinta kohdillaan?

Olisikohan korkea aika herätä myös tuolla johtopuolella nykyaikaan, ovathan pelaajatkin kansainvälisellä huipputasolla. Myöskään Tampereen kaupunki ei huomannut etsikkoaikaansa vaan ”nukkui” tilaisuutensa ohi.

Maanantain Hämeen Sanomissa oli artikkeli jossa kerrottiin Palloliiton ja Veikkausliigan johtajien tulehtuneista väleistä. Kumpi on tärkeämpää, että johtajilla on kiva olla vai että jalkapallolla menee hyvin?

Johtajat, tehkää palvelus ”suomifutikselle” ja siirtykää vilttiketjuun.

Myöskin MIFK:n peliasuissa olleen mainoksen peittäminen Veikkausliigan karsintaottelussa kuuluu samaan sarjaan. Koska Ahvenanmaalla on lakiin kirjatut oikeudet erityisasemastaan, pitäisi sitä myös Veikkausliigan ja sen (valtiojohtoisen) pääsponsorin kunnioittaa.

Suomifutis kunniaan

Hämeenlinna

Päivän lehti

6.8.2020