Uutiset

James Brown leikkauksen jälkeen: I Feel Good

Soulin kummisedältä James Brownilta leikattiin eturauhassyöpä keskiviikkona Atlantassa. Rytmipappa pääsi sairaalasta jo pari tuntia leikkauksen jälkeen.

– I Feel Good (Voin hyvin), 71-vuotias Brown pääsi siteeraamaan omaa suurhittiään, kun hän lähti Midtown Urology Surgical Center -sairaalasta.

James Brownilta löydettiin eturauhassyöpä viime viikolla. Hänen odotetaan pystyvän lähtevän jo tammikuussa juhliin, joissa soulmies julkistaa omaelämäkertansa.

– Odotamme hänen toipuvan täydellisesti, kertoi musiikkilegendan
urologi James Bennett.

Brown ei myöskään aio antaa syöpäleikkauksen estää tulevaa kiertuettaan. Showbisneksen kovimmin töitä paiskova mies lähtee kiertämään Aasian ja Australian estradeita ensi vuoden alkupuolella.

STT

Pamela riisuutui eläinten puolesta

Suomalaisia sukujuuriaan hiljattain kommentoinut näyttelijä Pamela Anderson on riisuuntunut – tällä kertaa – eläintensuojelun puolesta. Kiinassa on määrä käynnistää turkisten vastainen kampanja, jonka julisteessa nähdään Pamela Anderson alastomana vyötäröstä ylöspäin.

Eläinten oikeuksia puolustava Peta-järjestö ilmoittaa, että jättimäisten Pamela-kuvien on tarkoitus ilmestyä Pekingin ja Shanghain katukuvaan. Vielä ei ole selvää, salliiko Kiinan hallinto julisteen kuvan.

Kampanjakuvan tekstinä lukee englanniksi Give Fur a Cold Shoulder (kieltäydy turkiksista). Anderson nähdään julisteessa kääntyneenä sivuttain siten, että hänen käsivartensa peittää osin rinnat.

– Paljastan mielelläni oman nahkani, jos se auttaa pelastamaan eläimille niiden nahkat, Pamela kommentoi.

Hän myös muistutti, että nykyään on saatavilla erittäin hyvätasoisia keinoturkiksia. Tästäkään syystä ei eläinten tappamista turkisten vuoksi voi Andersonin mukaan puolustella.

Pamela Anderson on esiintynyt tv- ja elokuvaosissa. Lisäksi hänet on nähty useita kertoja Playboy-lehden kansikuvassa.

STT-AFP

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic