fbpx
Uutiset

Jana Äijätreeni …starttaa syyskuussa

Janakkalan Jana yleisurheilun suosittu Äijätreenin syksy pyörähtää jälleen käyntiin Turengissa ja Tervakoskella. Kunnossa Kaiken Ikää -projektiin (KKI) liittyvä Äijätreeni on ainoastaan miehille tarkoitettu kuntoliikuntaryhmä.

Treeni koostuu eri joukkuelajien peleistä ja ohjatuista demotreeneistä, joissa pääsee kokeilemaan esimerkiksi kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä sekä saadaan opastusta lihaskuntoharjoitteluun.

Harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa, ja etureppuakin löytyisi omasta takaa. Riittää, kun on intoa uuden kokeilemiseen ja vanhojen taitojen vetristelyyn.

Viime vuoden toivomusten perusteella harjoituskertoja on lisätty niin syksyyn kuin kevääseen. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 20 äijää.

Äijät kokoontuvat Turengissa Harvialan koululla tiistaisin kello 20–21 (4.9. alkaen) ja Tervakosken alakoululla maanantaisin klo 19.30–20.30 (3.9.). Äijätreeniin ilmoittaudutaan viimeistään 31. elokuuta Jana yleisurheilun nettisivujen (www.janakkalanjana.info) kautta. (HäSa)

Asiasanat

Menot