fbpx
Uutiset

Jana ei saanut pisteitä PuMulta

Janakkalan Janan naiset eivät onnistuneet lisäämään pistepottiaan Helsingissä, kun Puna-Mustat otti voiton pesäpallon suomensarjassa lukemin 2–0 (5–4, 7–6). Molempien jaksojen ratkaiseva juoksu tuli harhaheitolla.

Ensimmäistä jaksolla Jana vei kolmostilanteet 9–7 ja johti viimeiseen vuoropariin mentäessä ykköspalkitun Maija Rinnetien (2+2/4) kunnarin siivittämänä 4–2, mutta PuMu nousi jaksovoittoon.

Toista jaksoa vei puolestaan PuMu, kunnes viimeisen vuoroparin aloittavalla Jana nousi neljän juoksun takaa 4–6-johtoon. Tasoittavallaan PuMu onnistui kuitenkin jälleen tekemään tarvittavat juoksut.

Janalle juoksuja löivät myös Kaisa Kuittinen (2/0), Fanni Kanerva (1/1), Anna Ala-Kauhaluoma (1/1) ja Hanna Merenheimon sekä toivat Iida Järvinen, Riina Kanerva, Ellinoora Ojala ja Pinja Saario.

– Sekava peli ja lyöntipelimme aukesi vasta viimeiseen vuoroon. Sitä ennen Rinnetien Maija piti meitä mukana. PuMu ei ollut kova vastustaja, mutta meidän peli oli jotenkin hermostunutta sekä sisällä että ulkona. Kantti ei nyt nuorella joukkueella riittänyt voittoon, mutta hyvällä asenteella tytöt pelaavat, summasi Janan pelinjohtaja Mika Järvinen. HäSa

Asiasanat

Menot