fbpx
Uutiset

Jana ja Tarmo jatkoivat mitalitahdissa

Janakkalan Janan ja Hämeenlinnan Tarmon nuoret urheilijat jatkoivat hyviä esityksiään myös toisena kisapäivänä Turengissa käydyissä Janakkala Gameseissa.

Janan Onni Ruokangas ylsi voittoon 12-vuotiaiden keihäässä tuloksella 41,78. Sarjansa tilastonelonen oli tyytyväinen tulokseensa, vaikka jäikin metrin verran ennätyksestään.

– Kotikentällä on aina kisa heittää. Toivottavasti heitto kulkee myös ensi viikonvaihteessa Häme Gamesissa Riihimäellä, jutteli Onni kisan jälkeen.

Myös Matias Mononen esiintyi edukseen Liinalammen kentällä. Hän kiri voittoon 13-vuotiaiden 1000 metrillä hyvällä ajalla 3.04,71.

Janalaisten menestystä tonnilla täydensi kolmanneksi juossut Matias Lautamäki. Hänen aikansa oli 3.06,53.

Myös Janan Ilona Mononen menestyi juoksuradalla. Hän oli kolmas 12-vuotiaiden 1000 metrillä ajallaan 3.25,57.

Tarmolaisista voittoon sunnuntaina ylsi Aino Aalto yhdeksänvuotiaiden tyttöjen kuulantyönnössä. Kova harjoittelija pukkasi tuloksen 6,73.

Myös Iiris Veijola ylsi palkintopallille kuulantyönnössä. Hän oli toinen 10-vuotiaiden kisassa 6,76 kantaneella työnnöllään.

Tuomas Rättö ja Eino Vuori pokkasivat puolestaan Tarmolle pronssimitalit. Rättö oli kolmas yhdeksänvuotiaiden pituudessa tuloksella 355 ja Vuori oli samalla sijalla 13-vuotiaiden 60 metrin juoksussa (aika 8,70).

– Meillä oli ihan hyvä viikonvaihde Janan kisoissa. Urheilijat tekivät omia ennätyksiään ja sijoille 5–8 ylsi monta seuramme edustajaa.

– Kisat olivat hyvää valmistautumista elokuussa Oulussa käytävin 14–15-vuotiaiden SM-kisoihin. T14-sarjassa Erika Ahvenharju ylsi lauantaina kolmiloikassa tilastokakkoseksi. T15-sarjassa 300 metriä juossut Iida Lehtonen alkaa hänkin olla taas kunnossa, sanoi Tarmon valmennuspäällikkö Miikka Kelo. HäSa

Asiasanat

Menot