Uutiset

Janalla yleisurheilukouluja kolmen kunnan alueella

Janakkalan Jana yleisurheilu järjestää kesäyleisurheilukouluja Janakkalan ja Hattulan lisäksi myös Hausjärven Ryttylässä. Parolan yleisurheilukoulut järjestetään yhteistyössä Hattulan kunnan kanssa.

Kesäyleisurheilukoulujen toiminta sopii kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat liikettä ja virtaa kesälomaansa. Yleisurheilukoulun ohjatun toiminnan avulla saa myös potkua liikunnalliseen elämäntapaan.

– Pienempien ryhmät ovat jo liki täynnä. 10–12-vuotiaat olisivat erityisen tervetulleita mukaan, sillä tuossa iässä luonnollinen liikkuminen saattaa vähentyä. Lapsilla ja nuorilla liikunnan hyöty näkyy nopeasti, joten kesän aikana monella myös kunto kohoaa, Janan nuorisopäällikkö Jukka Peltonen kertoo.

Parolassa tarjolla on ryhmät 5–6-, 7–9- ja 10–12-vuotiaille viikoilla 23–30. Ryhmät kokoontuvat tiistaisin ja torstaisin päiväaikaan Parolan urheilukentällä.

Janakkalan ryhmät toimivat viikoilla 23–30 eli mukaan pääsee myös heti kesäkuun alusta. Turengin Liinalammella on tarjolla ryhmät 3–4, 5–6-, 7–9- ja 10–12-vuotiaille maanantaisin ja keskiviikkoisin. Leppäkoskella on tarjolla ryhmä 7–9-vuotiaille. Ryhmä treenaa Kisalan kentällä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12–13.

Tervakoskella on myös tarjolla ryhmät 3–4, 5–6-, 7–9- ja 10–12-vuotiaille. Ryhmät treenaavat tiistai- ja torstai-iltaisin Tervakosken yleisurheilukentällä. Ryttylän ryhmä treenaa tiistaisin ja torstaisin klo 15–16 Ryttylän urheilukentällä.

Yleisurheilukoulujen hintaan sisältyy 16 ohjattua harjoitusta, Jana-tuote, osallistumisoikeus Puuhamaa-cupin osakilpailuihin, yleisurheilulisenssi vakuutuksineen sekä Janan jäsenmaksu. 3–4-vuotiaiden yleisurheilukoulu kestää kolme viikkoa ja sisältää kuusi harjoituskertaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Janan internetsivujen (www.janakkalanjana.info) lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 27. toukokuuta ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic