Uutiset

Janan aikuisten yleisurheilukoulu alkaa toukokuussa

Janakkalan Janan aikuisten yleisurheilukoulussa kokeillaan ja harjoitellaan yleisurheilun eri lajeja ja kohotetaan kuntoa Liinalammen viihtyisissä maisemissa. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta tai kovaa kuntoa, vaan tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita yleisurheilutaitoja.

Koulussa opitaan käytännössä perusteet kaikista yleisurheilulajeista sekä saadaan haastetta omaan kuntoharjoitteluun. Yleisurheilukoulu sopii kaikille kuntoilijoille sekä erityisesti esimerkiksi lasten ohjaajille ja opettajille.

Ryhmä kokoontuu Turengin Liinalammen kentällä tiistaisin kello 18.30 kahden tunnin harjoituksiin. Harjoitus sisältää alkulämmittelyt, lajiharjoitteet, monipuoliset fyysistä kuntoa kehittävät harjoitteet sekä loppuverryttelyt. 10.5. harjoitusaiheina ovat pikajuoksutekniikka, telinelähdöt ja venyttely, 17.5. viestivaihdot, pikajuoksuvedot ja liikkuvuus, 24.5. pituushyppy, aitajuoksu ja kuntopiiri sekä 31.5. korkeushyppy ja määräintervallit. 14.6. harjoitellaan keihäänheittoa, kuulantyöntöä ja mäkijuoksua sekä 21.6. seiväshyppyä, hyppyjä ja loikkia. Koulun valmentajana toimii Auvo Pasanen. Lisätietoja löytyy osoitteessa www.janakkalanjana.info.

Asiasanat

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic