Uutiset

Janan juoksukoulu …aloittaa huhtikuussa

Janakkalan Janan juoksukoulu on neljän kokoontumiskerran paketti, jonka avulla pääsee tutustumaan juoksemiseen harrastuksena. Koulun aikana opetellaan harjoittelemaan oikein, treenataan oikeaa juoksutekniikkaa ja saadaan henkilökohtaista palautetta.

Tekniikkaharjoitusten lisäksi juoksukoulussa havainnollistetaan asiantuntijoiden avulla mm. sykemittarin käyttöä apuvälineenä harjoittelussa. Kokoontumiskertojen aikana perehdytään myös juoksijan kehon huoltoon ja palautumiseen.

Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan tarkoituksena on tarjota virikkeitä juoksuharrastuksen ja kuntoilun aloittamiseen.

Janan juoksukoulussa valmentajana toimii Timo Aikasalo. Juoksukoulu toteutetaan yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa ja koulun konseptia on ollut kehittämässä muun muassa Samuli Vasala.

Juoksukoulu kokoontuu neljänä tiistai-iltana huhti–toukokuun aikana Turengin liikuntahallilla ja koulun hinta on 80 euroa.

Juoksukouluun ilmoittaudutaan viimeistään 2.4. Janakkalan Jana yleisurheilun (www.janakkalanjana.info) nettisivujen kautta. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

9.4.2020