Uutiset

Janan naisille pisteet Lappeenrannasta

Janakkalan Janan naisten alkukauden vieraskiertue pesäpallon suomensarjassa jatkui Lappeenrannassa Pesä Ysien kakkosjoukkuetta vastaan ja saaliiksi tuli täydet kolme pistettä lukemin 0–2 (6–10, 1–11).

– Ei oltu jäyhiä hämäläisiä vaan lähdettiin Itä-Suomeen pelaamaan iloista karjalaista peliä. Tavoitteena oli saada sisäpelin jumi pois ja siinä onnistuttiin. Koko joukkue löi hyvin läpi pelin, iloitsi Janan pelinjohtaja Mika Järvinen.

Kotijoukkue pääsi ensimmäisessä vuoroparissa Krista Melasen (1+3) onnistuneella läpilyönnillä 5–1-johtoon, mutta Jana ei tästä häkeltynyt.

Anna Ala-Kauhaluoman kunnarilla ja jokeri Sanimaria Selingon onnistuneilla kotiutuksilla Jana takoi toiseen vuoroon kahdeksan juoksua ja karkasi jaksovoittoon.

Sama meno jatkui toisella jaksolla. Kunnarit pamauttivat ykköspalkittu Ala-Kauhaluoma (2+4/4), Selinko (1+5/1) sekä kakkospalkittu lukkari Fanni Kanerva (1+2/5).

Juoksuja löivät myös Ellinoora Ojala (2/2), Pinja Saario (1/2), Iida Järvinen (1/1) ja Suvi Viinikanoja (1/1). Katri Oksanen toi kolme juoksua sekä yhdet naiseen Hanna Merenheimo ja Sani Suokorte. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

9.8.2020