fbpx
Uutiset

Janan pesisnaiset voittoputkessa

Janakkalan Janan nuori edustusjoukkue jatkoi voittoputkeaan naisten pesäpallon suomensarjassa, kun helsinkiläinen Puna-Mustat kaatui Kansanpuistossa lukemin 2–0 (6–1, 3–0) 143 katsojan edessä.

Lukkari Fanni Kanerva (2/1) oli jälleen elementissään ja korkeilla tolpilla ja taktisilla väärillä hän sekoitti vieraiden ulkopelin. Kolmostilanteet menivät Janalle 19–6 ja ykköspalkinto tiistain pelin tavoin Kanervalle.

Ensimmäisellä jaksolla jokeri Iida Järvinen (4/0) iski kolme juoksua ja hän löi alkutahdit myös toisen jakson voittokulkuun. Maija Rinnetie (0/1) onnistui sataprosenttisesti kärkilyönneissä.

Yhden juoksun löivät Ellinoora Ojala (1/2), Riina Kanerva (1/1) ja Sanimaria Selinko ja juoksuja toivat Pinja Saario (0/2), Anna Ala-Kauhaluoma sekä kakkospalkittu sieppari Kaisa Kuittinen.

– Fanni oli huikea ja tylsytti kaverin täysin, ei siinä ulkokentälle paljon hommia jäänyt. Tiedettiin, että muutama pinna pitää molemmilla jaksoilla lyödä voittoon, kuvasi Janan pelinjohtaja Mika Järvinen ottelun ratkaisua.

– Meillä on jäljellä vielä kaksi kovaa peliä parin viikon tauon jälkeen eli kärkikolmikosta Kansanpuistoon tulevat Hyvinkää ja Hamina. Omaa peliä lähdetään niitäkin vastaan pelaamaan ilman paineita. HäSa

Asiasanat

Menot