Uutiset

Janan pesisnaiset voittoputkessa

Janakkalan Janan nuori edustusjoukkue jatkoi voittoputkeaan naisten pesäpallon suomensarjassa, kun helsinkiläinen Puna-Mustat kaatui Kansanpuistossa lukemin 2–0 (6–1, 3–0) 143 katsojan edessä.

Lukkari Fanni Kanerva (2/1) oli jälleen elementissään ja korkeilla tolpilla ja taktisilla väärillä hän sekoitti vieraiden ulkopelin. Kolmostilanteet menivät Janalle 19–6 ja ykköspalkinto tiistain pelin tavoin Kanervalle.

Ensimmäisellä jaksolla jokeri Iida Järvinen (4/0) iski kolme juoksua ja hän löi alkutahdit myös toisen jakson voittokulkuun. Maija Rinnetie (0/1) onnistui sataprosenttisesti kärkilyönneissä.

Yhden juoksun löivät Ellinoora Ojala (1/2), Riina Kanerva (1/1) ja Sanimaria Selinko ja juoksuja toivat Pinja Saario (0/2), Anna Ala-Kauhaluoma sekä kakkospalkittu sieppari Kaisa Kuittinen.

– Fanni oli huikea ja tylsytti kaverin täysin, ei siinä ulkokentälle paljon hommia jäänyt. Tiedettiin, että muutama pinna pitää molemmilla jaksoilla lyödä voittoon, kuvasi Janan pelinjohtaja Mika Järvinen ottelun ratkaisua.

– Meillä on jäljellä vielä kaksi kovaa peliä parin viikon tauon jälkeen eli kärkikolmikosta Kansanpuistoon tulevat Hyvinkää ja Hamina. Omaa peliä lähdetään niitäkin vastaan pelaamaan ilman paineita. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

5.6.2020