Uutiset

Janan pesisnaisille piste Hyvinkäältä

Janakkalan Janan naisten pelit pesäpallon suomensarjassa jatkuivat yhden välipäivän jälkeen tiistaina Hyvinkäällä.

Alla oli sunnuntailta voitto kotiavauksesta Kuusankosken Puhtia vastaan ja nousijajoukkueen pistetili sai täydennystä, vaikka Tahko vei voiton jaksoin 2–1 (11–0, 2–8, 1–0s).

Kotijoukkue eteni jo ensimmäisen vuoroparin aloittavalla 5–0-johtoon jokeri Krista Matikaisen (1+4/2) kunnarin siivittämänä. Janan peli ei kulkenut sisällä eikä ulkona.

– Olihan se kaverin hyvyyttäkin, mutta me olimme kyllä ekan jakson jäässä. Ulkopelissä pallo poltteli, normaalia hyvää liikettä ei nyt ollut ja heittopelikin oli huolimatonta, kommentoi Janan kakkospelinjohtaja Jenni Kainulainen.

Toisella jaksolla osat sitten kääntyivät. Jana aloitti sisällä ja ensin Sohvi Korhonen (2/2) kotiutti Pinja Saarion ja Senni Korhosen sekä jokeri Katri Oksanen Sohvi Korhosen.

Toisessa vuoroparissa Janan parhaana palkittu Mari Koskinen (1+3/2) puhkaisi ajolähdössä Tahkon ulkokentän, kiersi kunnarin ja kotiin juoksivat Annariikka Hietala, Aino Ala-Kauhaluoma ja Sohvi Korhonen. Kun Ida Järvinen löi vielä Koskisen kotiin, Jana karkasi jaksovoittoon juoksuin 8–2.

– Toisella jaksolla meillä oli aivan eri joukkue. Marin kunnari toi vauhtia ja päästiin peliin kiinni. Superissa aloitimme sisällä, mutta emme saaneet juoksua. Tahko rakensi ajotilanteen ja toisella yrittämällä sai sitten voittojuoksun, Kainulainen kuvasi ratkaisua. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic