Uutiset

Janan Sanni Kuparinen voittoon Tampereella

Janakkalan Janan T15-sarjan heittäjät kävivät testaamassa kuntoaan ja taitojaan TU-38:n isännöimissä heittocupin kilpailuissa Pirkkahallin kentällä. Todella kolea sää ja vesisade näkyivät suoraan tulostasolla liki kaikkien suorituksissa.

Janalaisista märän ja liukkaan ringin otti haltuunsa Sanni Kuparinen kauden ensimmäisessä ulkokisassaan. Kokenut kilpailija teki kiekossa henkilökohtaisen ennätyksensä 750-grammaisella ja voitti T15-sarjan tuloksella 33,15.

Nelma Nieminen (23,11) ja Nilla Rättyä (22,63) kärsivät ringin liukkaudesta ja jäivät useita metrejä tämän kauden ennätyksistään. Nieminen sijoittui kuitenkin kiekkokisan viidenneksi. Hanna Ranki sai kuudesta yrityksestä neljä mitattua heittoa ja sai henkilökohtaiseksi ennätyksekseen kauden ensimmäisessä kilpailussaan 19,50.

Kuparinen oli vauhdissa myös moukariringissä ja sai pidettyä kaikki mitatut heitot yli 30 metrin mittaisina. Henkilökohtaisella ennätyksellään 36,57 Kuparinen sijoittui kilpailun kakkoseksi. Nelma Nieminen teki tuloksen 22,86 sijoittuen kuudenneksi. Kuparinen rikkoi T14-sarjan A-rajan sekä kiekossa että moukarissa.

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020