Uutiset

Janan taistelu ei riittänyt pisteisiin

Janakkalan Jana ei pystynyt hyvästä taistelusta huolimatta ottamaan pisteitä sarjakolmonen Hyvinkään Tahkolta, joka haki Kansanpuistosta voiton naisten pesäpallon suomensarjaottelussa lukemin 1–0 (5–5, 6–3).

Janan ulkopeli oli kaksijakoista. Pääosin kotijoukkue onnistui pitämään vieraat aisoissa, mutta hyviä suorituksia seurasi muutama harmittava epäonnistuminen.

– Ekalla jaksolla annoimme juoksuja räpylästä ja toisella jaksolla kolme ensimmäistä juoksuaan Hyvinkää sai harhaheitoilla. Mutta hyvä taistelu likoilta, tulimme peliin molemmilla jaksoilla takaa vielä mukaan. Koko kauden pelimme on parantunut, puntaroi Janan pelinjohtaja Mika Järvinen.

Avausjaksolla Hyvinkään ykköspalkittu jokeri Petra Jokivalli (3/1) löi viimeisen vuoroparin tasoittavalla lukemiksi 5–5.

Toisen jakson viimeisen vuoroparin aloittavalla Hyvinkää löi kolme juoksua ja ratkaisi voiton. Jana sai omalla tasoittavallaan tilanteita, mutta ei enää juoksuja.

Janan ykköspalkinnon sai kopparina ja polttajana urakoinut Ellinoora Ojala (0/3), joka onnistui hyvin myös mailanvarressa (kärkilyönnit 6/7).

Juoksuja löivät Iida Järvinen (3/1), Anna Ala-Kauhaluoma (2/1), Annariikka Hietala (2/0) ja Kaisa Kuittinen (1/0). Pinja Saario toi kolme juoksua.

Jana jatkaa etelälohkon neljäntenä ja on kiinni lohkon välieräpaikassa, kun jäljellä on yksi kotiottelu sarjakakkonen Haminaa vastaan. HäSa

Asiasanat