Uutiset

Jani Perkonmäestä Steelersin naisten valmentaja

Steelersin naisten ensi kauden valmentaja on tällä kaudella salibandyn SM-kultaa ja Suomen cupin voittoa Tampereen Classicin valmennusryhmässä juhlinut Jani Perkonmäki. Perkonmäki teki ensi kaudella naisten 1. divisioonassa pelaavan Steelersin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

– Hienon kauden jälkeen eteen tuli mielenkiintoinen tarjous Steelersin nousevalta organisaatiolta. Päätin tarttua tilaisuuteen, vaikka Steelers ei pelaakaan pääsarjassa. Projekti tuntuu kaikin puolin miellyttävältä ja samalla sopivasti haastavalta. Ainoa tavoite onkin nousu liigaan. Samalla isossa kuvassa tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä liigan edellyttämään suuntaan, jotta pääsarjapaikasta tulisi pitkäikäinen ja pidemmällä tähtäimellä ryhmästä playoff-tasoinen joukkue, Perkonmäki kaavailee.

Perkonmäki uskoo, että Steelersillä on ensi kaudella iskukykyinen naisten joukkue.

– Uskon, että meillä on mahdollisuudet parantaa hurjasti viime kaudesta. Joukkueessa on niin nuorta kuin kokeneempaakin potentiaalia. Tulossa on myös uusia pelaajia. Näistä tiedotetaan myöhemmin. Tarkoitus on edetä tavoitteeseen eli sarjanousuun ammattimaisella tekemisellä, mutta samalla huumoria unohtamatta, uusi valmentaja luetteli Steelersin nettisivuilla.

Apuvalmentajina tulevalla kaudella toimivat Kaj Palmroth ja Jari Salo. Palmroth oli jo viime kaudella Steelersin valmennustiimissä. Salon viime kauden rooli oli joukkueenjohtaja.

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic