Uutiset

JanPan F8-poikien kausi päättyi voitokkaasti

Koska tapahtuma oli ja missä?

JanPan nuorin kilpajoukkue, vuonna 2008–2009 syntyneet pojat, päätti ensimmäisen sarjakautensa torstaina 25.8. Nokialla. Viime sunnuntaina palattiin riehakkaaseen treeniarkeen kotikentällä, Turengin Moisiossa.

Mitä juhlitte?

Tampereen piirin ykköstä pelannut joukkue voitti 16 pelatusta ottelustaan peräti 14. Torstain viimeiseen turnaukseen lähdettiin pienellä joukkueella. Mukaan saatiin vain kentällinen pelaajia sekä nilkkavaivainen maalivahti. Taistelutahtoa pieneltä joukkueelta ei puuttunut, ja Mouhijärvi kaatui luvuin 9–4. Toinen peli Nokian Palloseuraa vastaan päättyi 5–8.

Mitä oli ohjelmassa?

Maalivahtina pelasi sisukkaasti nilkkavaivainen Kalle Hevonoja, ja hattutempun taikoi Nooa Kuparinen. Myös kaikki muut pelaajat – Nino Kallioinen, Taneli Halme, Erik Torttila ja Aarne Koskinen – pääsivät maalien makuun.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Valmentajat Maria Torttila ja Jenni Kuossari ovat tyytyväisiä poikien otteisiin. Jokainen poika on kehittynyt valtavasti, ja intoa on riittänyt.

Keitä on kuvassa?

Sunnuntain treeneissä kuvaan asettautuivat takaa vasemmalta lukien: Nino Kallioinen, Taneli Halme, Erik Torttila ja Aatu Niemi. Eturivissä Vilho Pirttilä, Miko Karlsson, Nooa Kuparinen, Aatu Sairio ja Väinö Virtanen

Asiasanat