Uutiset

Jazzin Kurittu Härmän riesana

FC Jazzin Pertti Kurittu oli Härmän suurin riesana maanantaina Porissa pelatussa jalkapallon kakkosen ottelussa. Hän teki joukkueensa toisen, kolmannen ja neljännen maalin – puhtaan hattutempun – kun Jazz kellisti hämeenlinnalaiset maalein 4–0 (2–0).

Ilkka Santahuhta teki Jazzin ensimmäisen, mutta sen jälkeen alkoi Kuritun näytös. Hän teki kaksi seuraavaa maalia päällään kulmurin jälkitilanteesta ja sinetöi loppunumerot vaparista.

– Hävisimme paremmallemme, ei mitään seliteltävää. Olisimme toki voineet tehdä maalin ja ehkä olisimme sen ansainneetkin. Päivän antimme ei kuitenkaan riittänyt, tuumi Härmän päävalmentaja Janne Hyökyvaara.

Jazzilla on vahva niskalenkki Härmästä, sillä se voitti joukkueiden kauden ensimmäisen koitoksen 6–0 toukokuun alussa Parolan tekonurmella.

Härmän maalia vartioi Heikki Viitanen, jolle ottelu oli Kakkosen kauden ensimmäinen.

– Heikki saa puhtaat paperit. Takaiskut eivät mene hänen piikkiinsä. Muutaman erittäin hyvän torjunnan Heikki otti, Hyökyvaara kehaisi debytanttia.

Härmä on tehnyt tällä kaudella vain seitsemän maalia yhdessätoista ottelussaan. Valoa tunnelin päässä on näkyvissä, kun pitkä sairaslista alkaa lyhentyä. Aaro Forss pelasi pitkästä aikaa maanantaina. Saattaa olla, että myös Anssi Laine on pelikunnossa seuraavassa ottelussa – Härmä saa sunnuntaina vieraakseen toisen porilaisen Musan Salaman.

– Toivottavasti Laine pystyy pelaamaan, mutta ei sitä vielä tiedä. Hänen kuntonsa katsotaan keskiviikkona, Hyökyvaara paljasti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic