Uutiset

Jenkki kaappasi Paavin nimen verkkotunnukseksi

Valpas floridalainen mies on keksinyt taatusti rahanarvoisen idean. Hän nappasi itselleen uuden paavin nimen internetin verkkotunnukseksi.

Roomalaiskatolisen kirkon uusi johtaja Joseph Ratzinger otti käyttöönsä nimen Benedict XVI (suomeksi Benedictus XVI). Vatikaani ei ollut kuitenkaan valppaana, ja niin floridalainen Rogers Cadenhead ehti ottamaan nimiinsä domainin eli verkkotunnuksen BenedictXVI.com.

Tosin Cadenhead varasi verkkotunnuksen jo 1. huhtikuuta – yli kaksi viikkoa ennen kuin paavi ilmoitti ottavansa kyseisen nimen. Ovela jenkki ei silti omaa erikoisempia ennustajan lahjoja: hän varasi kaikki domainit, joissa esiintyy vuoden 1700 jälkeen vallassa olleiden paavien nimi sekä niiden seuraava käyttämättä ollut järjestysnumero.

– En tiedä vielä, mitä teen tällä verkkotunnuksella. Ideana on kuitenkin se, että en loukkaa maailman 1,1:tä miljardia roomalaiskatolista. Aion kysy neuvoa isoäidiltäni, joka on harras katolilainen, Cadenhead linjaa.

STT

Missy Elliottilta keittokirja sävelin

Räppitähti, laulaja ja tuottaja Missy Elliott pukkaa kesällä markkinoille uuden albuminsa. Levyn nimeksi tulee Cookbook ja se julkaistaan 28. kesäkuuta.

Elliott arvioi itsevarmasti billboard.com -nettisivuilla, että Keittokirja on hänen tähän asti paras pitkäsoittonsa.
Missy Elliottin parhaiten myynyt albumi on vuoden 2002 Under Construction. Se on myynyt Yhdysvalloissa tuplaplatinaa.

Elliott tunnetaan myös useista onnistuneista vierailuistaan muiden artistien levyille.

Paraikaa Missy valmistelee myös elämästään kertovaa elokuvaa.

STT

Mies haukotteli itselleen sakot

Valamiehistöön ehdolla ollut mies haukotteli itselleen sakot valamiehistön valintaistunnossa Los Angelesissa.

Tuomari Craig Veals poltti päreensä, kun mies alkoi venytellä, haukotella äänekkäästi ja vielä lopuksi ilmoitti olevansa ”erittäin kyllästynyt”.

Veals määräsi haukottelijalle oitis tuhannen dollarin sakot. Mutta kun mies pari päivää myöhemmin tuli maksamaan sakkojaan, hän teki sen sellaisen valitustulvan keskeltä, että Veals alensi sakon sataan dollariin.

Haukotteli jäi yllätyksettömästi valitsematta valamiehistöön.

STT

Päivän lehti

2.12.2020

Fingerpori

comic