Uutiset

Jessika Rolig lykki …voittoon Kuhmossa

Sääolot ovat pakottaneet maastohiihdon kisajärjestäjiä peruuttamaan ja siirtämään alkukauden kilpailuja ja urheilijat ovat joutuneet etsimään lunta ja kilpailuja.

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Jessika Rolig hiihti voittoon Kuhmossa N18-sarjan vapaan tyylin vitosella ja Rovaniemellä Johannes Lassila oli M16-vitosella (vapaa) viides minuutin ja 19 sekuntia voittajalle Valkeakosken Hakan Elias Salliselle jääneenä.

Nuorten MM-katsastukset hiihdettiin puolestaan Posiolla ja yhdistelmähiihtojen voittajat olivat Kouvolan Hiihtoseuran Lauri Vuorinen (M20) ja Ylöjärven Ryhdin Katri Lylynperä (N20).

HlHS:n lykkijöitä on leireillyt myös Vuokatissa maajoukkueurheilijoiden Maija ja Matti Hakalan johdolla. Junioreilla jatkui Vuokatissa Taitokonsultointi-projektin leiritys.

– Meiltä on yhteensä parisenkymmentä urheilijaa mukana. Lämpötila on ollut plussan puolella täälläkin ja vesikeliä, mutta ihan hyvässä kunnossa ovat hiihtoladut, eikä ladulla ole ollut pahasti ruuhkaa. Skandinavia-cupiin valmistautuvia maajoukkuehiihtäjiä on paikalla ja kovia yhteistreenejä on saatu tehtyä, kertoi valmennuspäällikkö Jari Tuominen, joka toimii Maija Hakalan valmentajana.

Maija Hakala valmistautuu ensi viikonlopun maastohiihdon Skandinavia-cupin Ruotsin osakilpailuun ja Matti Hakala matkustaa ampumahiihdon IBU-cupiin Italiaan. (HäSa)

Asiasanat