Uutiset

Joel Sisler vahvistaa Huskiesia

Amerikkalaisen jalkapallon 2. divisioonan viime kesänä voittanut ja 1. divisioonaan noussut Hämeenlinnan Huskies vahvistaa rivejään yhdysvaltalaisella puolustuksen monitoimipelaajalla Joel Sislerillä. Sisler, 24, on pelannut yliopistourallaan (Portland State) puolustuksen ulommaisena tukimiehenä ja takamiehenä. Pelaamissaan yli kolmessakymmenessä ottelussa 188-senttinen ja satakiloinen Sisler rekisteröi tilastoihin yli 200 taklausta ja 7 syötönkatkoa, joista hän teki kolme touchdownia.

Huskiesin päävalmentajan ja puolustuksen koordinaattorin Juha-Matti Jokisen mukaan seura kiinnostui Sislerin monipuolisuudesta.

– Joel on kovan tason pelaaja ja urheilija, jolla on kokemusta monelta eri pelipaikalta ja myös Huskies-puolustuksessa häntä voidaan käyttää monessa roolissa. Myös erikoisjoukkueet hyötyvät miehen nopeudesta. 40 jaardin matkalla nopein kellotettu aika 4,52 on fyysisesti isolle pelaajalle todella kova, Jokinen kehuu.

Sisler on kuullut Huskiesin organisaatiosta pelkkää hyvää ja tulee innoissaan pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Suomeen.

– Joukkuekaverini ja fanit voivat odottaa minulta kovaa työntekoa ja innostuneisuutta. Yritän tuoda osaamiseni ja tietotaitoni amerikkalaisesta jalkapallosta tähän jo valmiiksi menestyvään joukkueeseen, jotta pääsemme tavoitteeseemme eli mestaruuden uusimiseen, Sisler kertoi.

Huskies aloittaa vuoden 2015 miesten ja naisten edustusjoukkueiden harjoitusleirillä lauantaina 10. tammikuuta Hämeenlinnan Säästöpankki-areenassa. Sitä ennen seuran ja joukkueiden toimintaan voi käydä tutustumassa Liikut Sää -messuilla loppiaistiistaina 6. tammikuuta Elenia-areenassa. (HäSa)

Asiasanat