Uutiset

Johnny Cashin entinen kotitalo paloi poroksi

Kantrin ja folkin supertähden Johnny Cashin entinen kotitalo on tuhoutunut tulipalossa.

Talo kuului ennen tuhoutumistaan legendaarisesta Bee Gees -yhtyeestä tunnetulle Barry Gibbille, joka piti sitä loma-asuntonaan. Palon syttymissyy on hämärän peitossa, mutta rakennuksessa oli menossa remontti.

Cash asui vaimonsa kanssa Tennesseessä noin 30 kilometriä Nashvillestä pohjoiseen sijaitsevassa talossa vuodesta 1968 lähtien elämänsä loppuun saakka. Johnny Cash ja laulaja June Carter Cash kuolivat kumpikin vuonna 2003.

Bee Geesin veljeskolmikosta vanhin, Barry Gibb sanoi viime vuonna ostaessaan talon pyhittävänsä sen Cashien muistolle.

Tarzanin apina Cheetah 75-vuotiaaksi

Tunnetuin filmien Tarzan Johnny Weissmuller on karjahdellut manan majoilla vuodesta 1984, mutta Tarzan-elokuvien simpanssi on vetreässä kunnossa. Cheetah täytti nyt 75 vuotta.

Cheetahia pidetään nykyisin maailman iäkkäimpänä simpanssina. Takavuosien filmitähti vietti 75-vuotisjuhlia kietaisemalla parempiin suihin sokeritonta kakkua ja soodaa.

Cheetah on asunut hoitajansa kera Kalifornian Palm Springsissä viimeiset 16 vuotta. Näyttelevä simpanssi on syntyisin Liberian alueelta. Cheetah tuotiin Yhdysvaltoihin vuonna 1932, minkä jälkeen se kirmasi kirkuen yli kymmenessä Tarzan-filmissä.

Simpanssit elävät luonnossa harvoin yli 40-vuotiaaksi, mutta eläintarhoissa ne yltävät usein 60 ikävuoteen.

Kumpikin vaimo kyllästyi aviosiipan nenäkkyyteen

Saudiarabialainen mies vitsaili kummallekin vaimolleen ottavansa vielä kolmannenkin elämänkumppanin.

Vaimoille miehen nenäkäs vitsailu ei niin sanotusti oikein pudonnut. Vaimot kävivät aviomiehensä kimppuun sillä seurauksella, että miehen nenästä irtosi pala.

– En uskonut, että tilanne karkaisi tällä tavalla käsistä.
Mutta säilyttääkseni kunniani minun on nyt pakko ottaa kolmas vaimo. En tosin tiedä mitä sitten tapahtuu kun todellakin teen niin, Judaie Ibn Salem pohdiskelee.

STT

Päivän lehti

2.6.2020